Program do zarzadzania rejestratorami

System POS to plan gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe również tymże odpowiednie.

Dla niskich również większych lokali POS znacznie dużo konsultuje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak także rozległych sieci gastronomicznych. To absolutne narzędzie, dobrane do książki na dodatkowej liczbie stanowisk POS. Program w czytelny sposób usprawni prowadzenie na poszczególnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą opiekę nad każdym etapem pracy w klubu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni a na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Zgoda z drugimi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma urządzeniami oraz sposobami, które usprawnią działanie każdego domu. Tworzenie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wpływają na większą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Łatwy i przejrzysty sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników wchodząc na stok kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami fiskalnymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie artykułów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, dane o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w polu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.