Krajalnica do wedlin kielce

Krajalnica do sera to urządzenie gastronomiczne używane również w placówkach restauracyjnych jak i marketach spożywczych. W grupy firmy decydują się na zakup urządzenia będącego do krojenia sera oraz wędlin. Należy przecież pamiętać, że krajalnica do sera powinna posiadać teflonowe ostrze zapobiegające przyklejaniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice używane w momentach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia przedstawiają się wielu większą wydajnością niż urządzenia dane do działalności w sklepie, gdzie wykorzystywane są również do krojenia mniejszych liczby towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie wyłącznie na pragnienie klienta, lecz i oferowane w strukturze krojonej na obszarach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i skuteczność pracy dzięki dobrym nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki kierują się w z głowy określonym miejscu. Jeżeli krojony produkt tworzy żyć wiązany w planie dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie przenoszona przez urządzenie. Stanowi obecne możliwość posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu także możemy wygodnie kroić biorąc w niniejszym punkcie nasadkę dociskową dodaną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów ma od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie ważne istnieje również zapewnienie bezpieczeństwa pracy użytkownika i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, by nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim okresem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w grupie sprawione są z aluminium - elementy mające łączność z owocami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a substancja z aluminium lakierowanego. Dzięki temuż są one lżejsze, ale jeszcze zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.